Balinees glimlachen

Raar om bij aankomst op een vliegveld bekende gezichten te zien. Toen we gisteravond op Bali, Denpasar airport aankwamen, stonden Judica’s moeder en listipa ons al op te wachten. Aan hun zijde troffen we de eerste Balinese glimlach van ons verblijf hier. We verwachten er nog vele te zien. Met z’n robuuste taxijeep reed hij ons naar het strand Sanur om ons bij ons hotel voor de komende weken af te zetten.

Het is druk op Bali deze tijd van het jaar en we waren dan ook heel blij dat er uberhaupt een bed voor ons was. Nog blijer waren we toen we zagen hoe net en comfortabel dat bed was gesitueerd. Met een ruime badkamer, grote kledingkasten en airconditioning komen we hier onze tijd wel door. Geen probleem.

Gisteravond kwamen we pas na zonsondergang in Sanur aan, dus vanochtend was pas onze eerste echte kennismaking met het kleine Paradijs. Is ons hotel al bepaald geen armoe, bij de buren hebben ze het zeker ook niet slecht. Alles is er prachtig aangelegd en keurig verzorgd. De zwembaden hebben nummers om niet te verdwalen, er zijn overal overdekte zitjes, strandstoelen en waterpartijen. Prachtig, luxeus en paradijslijk. En ook de zee is er; met stoere golven en een zand strand. We verwachten hier een mooie twee weken rust, comfort en gezelligheid…

1. Pad in het paradijs
2. Schaak
3. Zwembad No. 1
4. Gebladerte