0

Blubber, flubber, jachie

Wat een rotdag! Bah, bah, bah. Jachiebachie. Na een lang en heerlijk warm weekend wil je niet werken. Maar als je dan ook een hele dag niet werkt, dan valt dat zo tegen! Tenminste, niet werken op je werk, dat is niet leuk. Ik heb de hele dag zitten verkletsen en verklagen en verprutsen. Bah. Niet dat ik niks nuttigs gedaan hen (integendeel, baas). Maar ik zou het zomaar niet kunnen noemen.

En dan ging Merlijn ook nog eens niet mee zwemmen. Trut. Snapt zo’n vrouw dan niet dat je na een lange dag (niet)werk zin hebt om even naar een mooie vrouw in bikini te kijken? In de trein had ik wel prijs. Het was er zo snikheet, dat de dames zich spontaan uit de kleren werkten. Zaten ze daar, in bikini. De knapste zat natuurlijk weer naast me. En je gaat niet naast je zitten kijken, dus die lol moest ik weer aan me voorbij laten gaan. Verdorie…

Bah, bah, bah. Wat rijmt er op bah? Mwoah. Alleen maar mwoah. Dat zal wel een grapje van de schepper zijn. Op ‘bah’ rijmt alleen ‘mwoah’. Dat betekent zoveel stichtelijks als: ‘als is het dal nog zo diep, er is altijd een relativereing te verzinnen waardoor het minder diep lijkt.’ Of ‘Na regen komt zonneschijn’ of ‘Zeg eens baaaaaaaaah’. Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *