0

Dansen en ruimteschepen

Gisteren was ik naar Star Wars III. Al een aantal mensen hebben me gevraagd wat ik ervan vond. Het is een rare gewaarwording dat deel 3 van een 6 delige serie het hoogtepunt is. Of zou moeten zijn in ieder geval. Ik vond er niet zo veel aan. Het was een keurig verzorgde film hoor, daar niet van. Maar het was vooral een ervaring. Het verhaal is prut en de scenes zijn veel van hetzelfde. Een Anakin die nauwelijks twijfelend het kwaad tegemoet gaat een Padmé die vooral mooi loopt te wezen (wow, wat een enorme verzameling verschillende outfits showt ze!) en dan nog een paar lui met rare gezichten.

Vanavond is het afdansen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik zenuwachtig moet zijn. Een beetje onrustig ben ik wel. Het is ook best wel spannend. Aan de andere kant: er hangen geen levens vanaf en dansen is gewoon heel leuk. We laten het dus maar gewoon gebeuren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *