0

Deed en gedaan

Jongen, wat een opluchting zeg! Na weken hard werken is eindelijk de laatste van een serie van 5 opdrachten ingeleverd. Sinds september studeer ik weer en dat is toch wel even wennen. Ik had me erop ingesteld steeds een kwartaal lang wat colleges te volgen om dan rond tentamentijd even te moeten zwoegen. Maar dat was dus een misvatting! Alle vakken die ik volgde bleken vergezeld te gaan van practica en opdrachten! Elke week zwoegen dus. Maar goed, dat is nu dus even gedaan. Voor een vak althans…
 
Vanavond gezellig dansen. Daarvoor nog even wat eten met een dame. Oh, en ze gaat mee dansen! Dat deed ze nooit eerder, dus het wordt voor haar echt even zwoegen. Uiteraard ben ik niet te beroerd om haar daarbij zo hoffelijk mogelijk te begeleiden en zo doende durf ik haar een leuke avond bijna te garanderen. Het zal me benieuwen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *