0

Dood door schuld?

Ik heb een pizza besteld, net. Het stormt zo hard buiten dat de weg naar huis onderhand onbegaanbaar is geworden. Geen keus dus dan maar op kantoor te blijven. De pizzabezorger had een half uur geleden al zullen komen. Hij zal toch nog wel leven? Misschien is hij in een kanaal gewaaid? Of heeft hij door de wind misschien een vrachtwagen over het hoofd gezien? Hopelijk is de pizza nog warm als hij aankomt. En ik hoop dat de eventuele verwondingen van de pizzakoerier mijn eetlust niet al te zeer zullen bederven. Ik kijk tijdens het eten ook al nooit naar van die medische programma’s. Bloed en eten combineert niet. Dat is zo’n gouden regel. Hmm, ik hoop echt dat die jongen geen ongeluk gekregen heeft. Ik heb zo’n honger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *