0

Een 7: extra geluk

Het is geen cijfer om overdreven trots op te zijn, maar ik ben er wel blij mee: ik heb een 7 voor mijn eerste tentamen van dit jaar! Het was nogal een moeilijk tentamen en ik had er eigenlijk te weinig voor gestudeerd, maar ik ben heel blij dat ik het toch netjes gehaald heb. En als optimist zou je nog kunnen zeggen dat een 7 halen voor je eerste tentamen ook een vorm van ‘extra geluk’ is. Een 8 of 9 was natuurlijk leuker geweest, maar had niet zo’n ‘gelukkig’ getal geweest…
 
De afgelopen week stond overigens sowieso in het teken van studie. Ik ben druk bezig geweest om mijn afstuderen in gang te zetten. Dat stond op de planning, maar bleek toch nog een hoop werk te zijn. Maar gelukkig is mijn afstudeervoorstel goedgekeurd. En ik heb er ook wel goed vertrouwen in dat mijn vakkenpakket door de examencommissie zal komen. Wel een opsteker. Jammer genoeg heb ik nu wel een beetje last van m’n hoofd en mijn maag. Spanning, waarschijnlijk. En, o ja! ik word volgende maand aan mijn neus geopereerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *