0

Een nieuw avontuur

Alweer meer dan een jaar geleden schreven we voor het laatst op deze site. Even hebben we zelfs op het punt gestaan hem op te heffen. Maar gelukkig… hij is gered! Want a.s. zondag gaan we weer op reis. Dit keer maar een maandje, maar in die korte tijd doen we toch maar liefst 2 continenten aan!

De reis volgt direct op ons huwelijk. Donderdag worden we, D.V., door de BABS getrouwd en de dag daarna zetten we ons kersverse huwelijk dan nog wat kracht bij in de kerk. Na een dagje bijkomen vliegen we dan maar meteen heen, om onze wittebroodsweken in verre landen door te maken.

Eerste bestemming: Kentucky, VS. Daar logeren we een paar dagen bij de lieve mensen die Judica tijdens haar uitwisselingsjaar in hun gezin hebben opgenomen. In de korte tijd dat we daar zijn, proberen we zoveel mogelijk het VS-gevoel op te roepen en onderwijl alle vrienden van toen de hand te drukken. Vanuit logistiek opzicht een gewaagd plan, maar met alle warmte die we daar mogen verwachten beslist een groot plezier.

Daarna vliegen we door naar Managua, Nicaragua. In Zuid-Amerika zijn we op onze Walkabout nooit terechtgekomen, ondanks zorgvuldige gemaakte plannen in die richting. Of Nicaragua nu Noord of Zuid is, durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar ze spreken er Spaans en eten er bonen: Zuid-Amerikaans genoeg voor mij. Wordt vervolgd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *