0

Hemel op aarde?

Weer een waardeloze werkdag achter de rug. 3x Bah. Kreeg een reprimande omdat ik te laat was. Ik was te laat. Met opzet. Maar ik had dat even door moeten bellen. Volgende keer doe ik dat dan maar braaf.

Het is niet dat ik het niet eens ben met baas. Tuurlijk moet iedereen op tijd zijn. Maar verdorie zeg, letten op aankomsttijden is werkelijk het enige management dat hij pleegt! Laat hem dan ook eens kijken naar wat ik doe, me kritiek geven op mijn dagindeling, me complimenteren met goede resultaten en me regelmatig naar mijn planning vragen. Maar nee. Hij is alleen bezorgd over zijn eigen imago…

Maar goed, dat mocht de pret allemaal niet drukken. Merlijn was er vanavond. IK had de sleutel van mijn huisdeur op de gallerij verstopt, zodat zij al voordat ik thuis was binnen kon. Dat was wel leuk: thuiskomen en zeggen "Hoi Merlijn!" Zoiets als "Wilma, I’m home!"

We hebben lekker samen gegeten, lekker samen gekeuveld. Eigenlijk hebben we een heerlijke avond gehad. En dat mag ook weleens. Als het overdag knudde is, moeten de avonden daar dubbel voor compenseren. En dat lukt met Merlijn. Dank je wel!

Overigens moet een en ander volstrekt buiten een romantisch kader gezien worden. Weliswaar was het een hele aangename, ontspannen en licht romantische avond, maar onze betrekkingen zijn zuiver vriendschappelijk. Wat niet wegneemt dat een bepaalde spanning gezond is, zo niet wenselijk. Dat maakt het net een beetje spannender…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *