Kleine aanpassing

Tegen het licht van de grote geldinzameling die vandaag de media beheerst heb ik vandaag en gisteren weer wat werk aan de website verzet. Perfectionisme is er vooral de oorzaak van dat de site wel nooit helemaal af zal komen, maar leuk wordt het toch zeker wel. Zo is er een mini-kaartje bijgekomen dat van elk bericht precies aangeeft waar het vandaan komt. Voorlopig kopen alle berichten nog uit ‘s-Gravendeel, maar binnen 5 weken hopen we daar verandering in te brengen.

Vandaag ook voor het eerst sinds een week weer naar het werk geweest. Daar begint het slijten van mijn contractdagen langzaam aan ook voelbaar te worden. Met enige regelmaat vraagt een collega mij: “Hoe staat het met de voorbereidingen voor de reis?” Met een kriebelend gevoel ergens tekort te schieten beken ik dan dat er niet zo heel veel meer te regelen valt. Het meeste is ook geregeld, denk ik. Hoeveel moet er geregeld worden? Gewoon gaan met die banaan, toch?

Oja, nog een mantouxtest laten doen. Ik dacht daarbij aan een krasje in de arm met een snel antwoord op de vraag of ik TBC heb, maar dat blijkt een verouderd beeld. Het werd een intradermale injectie! Mijn hemel, wat een toestand. En maandag dan terugkomen voor de uitslag. En dat dient met letterlijk op te vatten, begreep ik. De test zorgt voor huiduitslag als ik TBC heb. Voorlopig nog niets te zien. Geen verrassing.