0

Over het grote water

We zitten nu klaar in de boardinglounge. Judica heeft net een stukje op de site geschreven en ik doe mijn best om in deze laatste minuten op Nederlandse bodem ook nog een paar gedachten te noteren.

Gisteravond is het niet erg laat geworden. Tot een uurtje of 6 ware we bezig om alle kruidenierswaren die waren overgebleven een plekje in hun nieuwe thuis te geven. Er is genoeg rode wijn over om een flink feest met Fransen te kunnen vieren en genoeg sap om ook de Edese AA nog te kunnen fêteren. Een ijdele poging van ons om nog een filmpje te kijken voor het slapen gaan eindigde al na een kwartier in gesnurk op de bank. We waren versleten, maar zeer voldaan.

De afgelopen dagen waren een groot feest. Donderdag was rustig, gezellig en ontspannen. Vrijdag was meer een roes, een hele prettige. Vanaf het moment dat ik Judica in haar jurk zag, werd de dag een waterval van heerlijke, leuke en mooie momenten. De fotoshoot was een bijna 3 uur durende komedie, terwijl in de kerk juist een aangename rust heerste.

We gaan instappen. To be continued!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *