Ingrediënten
- 300g Pasta
- 1 Broccoli
- 1 Paprika
- 2 Wortels
- 1/2 Ui
- 1 Bouillonblokje
- 1 Biefstukje
- 1dl Room
- 2el Balsamico azijn
- 1el Bloem
- Allesbinder
- Suiker/zoetstof
Bereiding
Snijdt de biefstuk in kleine blokjes en leg ze in een marinade van azijn, bloem en wat warm water. Voeg voor de smaak wat peper, zout en suiker/zoetstof toe. Snijdt broccoli, paprika en ui in kleine stukjes en blancheer in de bouillon. Kook onderwijl de pasta gaar. Giet de geblancheerde groente af en vang de bouillon op. Pureer 2 wortels en maak hiervan samen met de room en de bouillon een saus. Bindt de saus met allesbinder. Maak de saus op smaak met peper, zout, tuinkruiden en een klein beetje kaneel en wat suiker/zoetstof. Roerbak onderwijl de biefstukblokjes lekker bruin. Meng pasta, groente, biefstuk en saus dooreen en klaar!