0

Stukken beter

Zo zeg. Dat lucht op! Gisteren had ik een gesprek met de ‘nieuwe’ bij ons op de zaak. Er is me meteen een boel duidelijk geworden. Begrijp nu wat beter waarom een en ander zo raar gelopen is. Heb nou ook weer meer vertrouwen in de zaak. Het is gek om het zelf zo te constateren, maar ik ben er toch wel opgelucht door.

Woensdag had ik weer een salsales. Dat was toch wel weer leuk. Weliswaar was ik nog niet helemaal fit (na het zwemmen ben ik soms droger dan na het dansen woensdag), maar het was erg gezellig. Heb er zin in om volgende week weer te gaan. Ook omdat ik een paar aardige mensen heb leren kennen. Allemaal vrijgezellen, gek genoeg en niemand van mijn leeftijd. Maar er was een fijne sfeer.

Vanavond gaat een van de dames die ik woensdag heb leren kennen mee dansen. Ze bleek jaren in Papendrecht gedanst te hebben, maar gestopt te zijn vanwege een scheiding. Wat mij betreft is dat geen geldige reden om je snor te drukken, dus ik sleep haar vanavond met de haren de dansvloer op. Ben benieuwd!

Oja, en dan morgen! Morgen ga ik samen met m’n moeder een dagje naar een beautyfarm in Papendrecht. Om alle voor de hand liggende opmerkingen zal ik voor de vorm even glimlachen ("het was wel nodig, he?" / "alsof er nog wat aan te doen valt…" / "ben jij zo’n ijdeltuit dan?" / "hahahahaha" / "<giechel>"). Ik heb er zin in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *