0

’t Is weer voorbij

Het weekend lijkt wel voorbij gevlogen. Als een hogesnelheidstrein, zo snel. Gisteravond zat ik te kijken naar en documentaire over de kanaaltunnel. Wat gaan die treinen daar akelig snel doorheen, zeker als je je bedenkt hoe gammel die tunnel eigenlijk is.

Voor mijn gevoel was het weekend weer te kort. Ik had er meer van verwacht. Beter weer misschien. Vandaag heb ik ook bijna alle tijd binnen doorgebracht. Teveel achter de computer. Vroeger was dat wel leuk, maar nu ik doordeweeks dagelijks 8 uur achter de buis zit, verlang ik in het weekend naar wat meer avontuur.

Dansen zaterdag was weer leuk. Heerlijk gedanst en en-passant nog wat nieuws geleerd ook. Van de zaterdacochtend herinner ik me weinig. Ik heb toen heel mooi gedroomd en van mijn heerlijke bed genoten, maar het huwelijk van Charles en zijn centaur heb ik gemist (wie trouwt er ook ’s ochtends?).

Morgen weer een nieuwe dag. Het belooft een spannende week te worden met twee interessante ‘gesprekken’. Misschien vertel ik er nog eens wat over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *