0

Terug bij moe

Zo, dat was me het weekend weer. Wat heb ik gisteren heerlijk gedanst. Het was de laatste keer dit seizoen. Misschien heb ik er daarom extra van genoten. En Michelle is natuurlijk altijd heerlijk gezelschap. Nog lekker met Mirjam gedanst. Jeetje, die kan ook dansen zeg… En een knappe vrouw natuurlijk…

Vanmiddag was ik bij Merlijn. Bij Merlijn was het ook fijn. Ik vraag me af of Merlijn mijn log weleens leest. Ik was er vanuit gegaan dat ze dat niet deed, maar een opmerking van haar vanmiddag maakte me aan het twijfelen. Lees jij m’n log, Merlijn? Zo ja, wil je me dat dan niet zeggen, maar me alleen een subtiel seintje geven de volgende keer dat ik je zie. Frummel maar drie keer achter elkaar aan je oor. Dat begrijp ik dan wel.

Nu ben ik weer moe. Bij moe. Gezellig bij moeder thuis. Lekker wat eten strakjes. Fijn. Even opladen voor morgen. Dan volgt weer een lange werkdag. Sterker nog, dan volgt een lange werkweek. Misschien moet ik eens een dagje vrij nemen. En dan iets leuks doen. Met een leuke persoon.

Ik vroeg me gisteren af of vrouwen wel zo geschikt zijn als vrienden als ik altijd dacht. Vrouwen zijn leuk, zolang er de mogelijkheid bestaat dat het ooit wat wordt. Die spanning is leuk. Maar als het dan duidelijk is dat het nooit wat wordt en er nog ‘slechts’ vriendschap rest, is het dan nog wel zo leuk? Misschien moet ik toch mijn mannenvrienden eens gaan herontdekken. Samen de kroeg in, ongecompliceerd klagen over vrouwen en dronken lallen, dat heeft toch ook wel z’n eenvoudige charme…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *