0

Terug naar Delft

Ik ben moe en heb geen zin om het lang te maken. Het was weer een lange dag vandaag en je kunt gerust stellen dat ik versleten ben. Keelpijn heb ik ook. Van al het praten, denk ik.

Vanochtend was ik bij klanten in Vlaardingen. We hebben gesproken over een relatief eenvoudig technisch project. Maar de mensen in Vlaardingen waren heel enthousiast en stellen veel vertrouwen in mijn deskundigheid. Kijk, en dat is dus leuk!

Vanmiddag heb ik alleen gekletst. Een aantal belangrijke dingen besproken met mijn chef / collega (niemand weet precies wat zijn status in het bedrijf is). Wel boeiend. Heb er een goed gevoel aan over gehouden.

En vanavond was ik dan met Merel naar Delft om gezellig samen wat te eten en wat bij te kletsen. We zien elkaar nog maar zo weinig. Dat is het nadeel van ouder worden: je hebt minder tijd voor leuke dingen. Bovendien woont Merel best een eindje uit de buurt en studeer ik niet meer (we zijn studievrienden). Maar het was dus heel gezellig en we hebben dermate gelachen en gedaan dat mijn keel er rauw van voelt.

Morgen een rapportje schrijven over Vlaardingen en dan ’s avonds naar Star Wars III. Het zal mij benieuwen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *