0

Wat komt er na zonneschijn?

Ik ben afgepeigerd. Dat was ik al om 11 uur vanochtend. Het is nu 13 uur later en het is niet beter. Hard gewerkt, hard gedacht (en een beetje aangeschoten). Vanavond in mijn privé-zwembad gelegen. Dat was door Martini bezorgd. Bij een fles ‘kreeg’ je een privé-zwembad. Het past goed op mijn balkon en heeft ruimte voor een glas Martini (heel toevallig).

Niks van Merlijn gehoord. Al 2 dagen niet. Jeetje, wat kruipt de tijd voorbij… Er zijn mensen die ik wel 2 weken niet spreek zonder er een dag bij stil te staan. En dan is er Merlijn die ik 2 dagen niet spreek en aan wie ik elk uur denk. Wel ziek. Volgens Michelle is het dan een obsessie. Tegen obsessies helpt denken aan schimmelvoeten. Merlijn heeft geen schimmelvoeten, maar ik ben ervan overtuigd dat als ik maar lang genoeg doe alsof ze die wel heeft, ik vanzelf van mijn obsessie af kom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *