0

Weekend en dagje spijbelen

Dat was een lang weekend! Hij begon vrijdagavond en morgenochtend is hij pas echt voorbij! Nou moet ik toegeven dat ik vandaag een beetje valsgespeeld heb… Eigenlijk is een maandag natuurlijk gewoon een werkdag. Maar ik heb gespijbeld… :$

Laat het me uitleggen (@baas): vrijdagavond voelde ik me wat ‘zwakjes’. Zaterdag heb ik me daar verder weinig van aangetrokken. Gewoon uitgeslapen als altijd, beetje gelummeld overdag en ’s avonds er lustig op los gedanst. Alleen toen ik thuiskwam (oh, heerlijk gedanst trouwens) en ik mijn sundae ijsje inmiddels niet meer zo op mijn maag voelde drukken, begon ik als een gek te rillen. Zo koud voelde ik me ineens!

De nacht van zaterdag op zondag heb ik heel ingewikkeld gedroomd. Heel veel onbelangrijk denkwerk. Kennelijk had ik koorts, anders kan ik het ook niet verklaren. Zondag was ik in ieder geval niks waard. Misericordia. Slappe hap. Vannacht weer zo slecht geslapen. Ziekmelden leek me dus volkomen redelijk.

Ben gelukkig weer goed opgeknapt vandaag. Dagje rust en frisse lucht (aan beide is ernstig gebrek op kantoor) deed wonderen. Weer lekker gezwommen vanavond. Afgezien van een beetje keelpijn is alles dus weer bij het oude…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *